Om

synske heidi spadame

Synske Heidi er født med sine evner, og oppdaget dem på godt og vondt allerede som femåring.

Tidlig skjønte hun at disse spesielle evnene måtte benyttes klokt, slik at de kunne komme andre til nytte og glede.

Når Synske Heidi skal se inn i fremtiden, ser hun gjerne i sine kort:

«

Via våre samtaler avdekker kortene og min naturgitte intuisjon de viktigste elementene i fortiden og nåtiden, som da kan hjelpe deg med å ta beslutninger for fremtiden. Det være seg hendelser i ditt liv som har vært viktige for deg.

«

I løpet av de siste 25 årene som profesjonell synsk, kan Heidi fortelle deg hva som er viktig for deg å konsentrere deg om akkurat nå, og i nær fremtid.

Her er noen eksempler på hva hun kan spå deg svært detaljert om:

– Karriere og jobbsammenheng
– Parforhold og ekteskap
– Barn og familie
– Utdanning
– Reiser, venner og selv kjæledyr er viktige.

Denne typen spåing er detaljrik, og hjelper deg å finne den plattformen du ofte kan føle du behøver konsultasjon for å bygge videre på. For hver hendelse eller utfordring i livet, kan du selv finne det valget som er mest heldig for deg. Dette er et valg Synske Heidi kan hjelpe deg å ta, i form av bekreftelse på at det du tenker på å gjøre er riktig, eller at tanker du gjør deg rundt et tema stemmer. Likevel er det ikke alltid hun forteller deg akkurat det du vil høre, men hun formidler det med omtanke og ærlighet, og sier akkurat det hun ser er det beste for nettopp deg!

Synske Heidis mål er å veilede deg slik at du kan ta valg som er med på å gi deg et bedre liv. Mange av Heidis kunder er faste kunder som hun har spådd gjennom flere år.

Hun underviser og gir gjerne råd til forretningsvirksomheter og institusjoner også!


Gi tilbakemelding:

Ditt navn*

E-post*

Antall stjerner (1-6)*

Tilbakemelding*